Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έξοδο στην Ευρώπη.

Πέρα από τις επιστροφές των Μπακάκη και Μαχαίρα, η «Ένωση» δύσκολα θα έχει κάποια άλλη. Από τους Πέτρο Μάνταλο, Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, ελπίδες να επιστρέψει έχει μόνο ο πρώτος, αλλά λίγες.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πονά χαμηλά στο πόδι και δεν πρόκειται ούτε σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Το Σάββατο θα δοκιμάσει το πόδι του και μόνο αν δεν έχει κάποια ενόχληση και χωρίς ρίσκο να πάθει ζημιά, θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο γόνατο για να φανεί αν μπορεί να βοηθήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ ακόμη λιγότερες πιθανότητες έχει ο Νέλσον Ολιβέιρα, που εξακολουθεί να πονά στα πλευρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο Μύθου πιο πιθανός αντικαταστάτης του Γιακουμάκη - Έχει ξεκινήσει επαφές με φορ ο ΠΑΟΚ»

Σαββόπουλος: «Φόβοι για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών του Φαμπιάνο και τρίμηνη απουσία - Θα κινηθεί για στόπερ ο Άρης»

Κετσετζόγλου: «Στοχεύει σε παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα η ΑΕΚ-Κάποιες κινήσεις θα γίνουν γρήγορα»

Stoiximan Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 13ης αγωνιστικής

Ανασύνταξη και «στροφή» σε Πλζεν για τον Παναθηναϊκό

Αντωνίου στη «Δίκη» στον ΣΚΑΪ:: «Δεν έχει αποφασιστεί κάτι για τον Λανουά - Θα τον κρίνουμε στο τέλος»

Αποκάλυψη της «Δίκης»: Ο επικεφαλής του κυκλώματος στοιχημάτισε σε αγώνα play off της SL1!

Νέο δημοσίευμα στην Βραζιλία για Λέο Περέιρα και Ολυμπιακό

Η αγκαλιά με Μανωλά, η ουρά από κόσμο και το αυτόγραφο: Το βίντεο της ΑΕΚ από την επίσκεψη Σαβέβσκι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η… μαγκούρα του Τάισον και η έκρηξη του πάγκου στα γκολ: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Άρης

TAGS: A.E.K.