Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά στην «OPAP Arena» για τα προκριματικά του Conference League, με τον Μάρκο Νίκολιτς να ανακοινώνει την πρώτη επίσημη 11άδα του, ως προπονητής της Ένωσης.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να δώσει με το… καλημέρα φανέλα βασικού στον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος δεν είχε συμμετάσχει σε κανένα από τα φιλικά προετοιμασίας, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας προτίμησε τον Πήλιο, αντί του Πενράις.

Ο Νίκολιτς μένει σταθερά στον ρόμβο, με σύστημα 4-4-2 και τον Στρακόσα κάτω από τα δοκάρια. Ο Ρότα θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Πήλιος στο αριστερό, ενώ στο κέντρο οι Μουκουντί-Ρέλβας. Στο «6» βρίσκεται ο Μάνταλος, με τους Πινέδα και Περέιρα λίγο πιο μπροστά του. Ο Κοιτά θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο ως 10άρι, ενώ δίδυμο στην επίθεση είναι οι Ζίνι και Πιερό.

Η 11άδα της Χάποελ Μπερ Σεβά, όπως την επέλεξε ο Ραν Κοζούκ: Ελιάσι, Λόπες, Μπαλταξά, Μπλοριάν, Μιζράχι, Κανγκά, Ελίας, Πέρετς, Αχμέντ, Ζλατάνοβιτς, Μπιτόν

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: A.E.K.