Το απόγευμα της Κυριακής (12/07) η ΑΕΚ δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της στο πλαίσιο της βασικής προετοιμασίας της ομάδας που λαμβάνει χώρα στην Ολλανδία.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Ντε Γκράαφστσαπ σε μια αναμέτρηση όπου ο Μάρκο Νίκολιτς θα δοκιμάσει νέα πρόσωπα και νέα πράγματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο, ένα μικρό απρόοπτο στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» οδήγησε τους υπεύθυνους στην καθυστέρηση της σέντρας για περίπου δέκα λεπτά, αφού το πούλμαν της ομάδας κόλλησε στην κίνηση και άργησε να φτάσει στο γήπεδο.

Επομένως, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:10 ώρα Ελλάδας και όχι στις 17:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Γιόβιτς - Μπήκε 11άδα ο Βάργκα αντί του Ζίνι που ένιωσε ενοχλήσεις

ΑΕΚ-Ντε Γκράαφστσαπ: Ντεμπούτο για Ζουμπκόφ και Κάιρινεν στην πρώτη «κιτρινόμαυρη» 11άδα της σεζόν!

Ηρακλής: Στην Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Εκτός αποστολής της Μάλμε ο Τάχα Άλι, που προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Λίσι: «Σπουδαίος ο Λουτσέσκου, θα αξιοποιήσω στοιχεία του και θα προσθέσω δικά μου στον ΠΑΟΚ»

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ολυμπιακός θέλει Μπονίνι αν πουληθεί ο Πιρόλα» - Απέρριψε πρότασή του η Αλμερία

Ολυμπιακός: Εκτός 10-15 ημερών ο Κλέιτον - Μικρότερο το διάστημα για Ντάνι Γκαρθία

Τσακίρης: «Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του στόπερ - Ικανοποιημένος ο Νίκολιτς από την προετοιμασία της ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Φέρνει Ρόκα και δεξί μπακ ο Ολυμπιακός, φουλάρει για Άμραμπατ - Στο κόλπο και για Μπρόζιβιτς»

Αθανασίου: «Ο Γιάγκουσιτς έχει προτεραιότητα στο ''10'' – Έρχεται για υπογραφές ο Κρίστιανσεν»

TAGS: A.E.K.