Σε πρώτο πλάνο φαίνεται να μπαίνει για την ΑΕΚ η πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Λιβάι Γκαρσία, αφού ο 25χρονος φυσικά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και η «Ένωση» θέλει να τον... δέσει στην OPAP Arena!

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα στην «Ώρα των σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» αφού... τακτοποίησαν το θέμα με τον Σιμάνσκι, δίνουν συνέχεια με ένα ακόμα βασικό και αναντικατάστατο από την ενδεκάδα, ποδοσφαιριστή τους.

Ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει συμβόλαιο έως το 2025, ωστόσο όπως είναι λογικό, η ΑΕΚ θέλει να του αυξήσει τις αποδοχές, οι οποίες από τα περίπου 500.000 ευρώ ετησίως που είναι τώρα, θα πάνε αρκετά παραπάνω.

Δείτε μερικά από όσα έχει πετύχει φέτος:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: A.E.K.