Παρουσία του Μάρκο Λιβάγια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. Ο Κροάτης επιθετικός δεν κατέστη εφικτό να έρθει την Κυριακή στην Αθήνα αφού καθυστέρησε να του σταλεί το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού, ενώ δεν πρόλαβε τη χθεσινή πρωινή προπόνηση. Σήμερα, ωστόσο, τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι μοναδικός απών από τα Σπάτα παραμένει ο Παουλίνιο, που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, είναι ακόμη στην Πορτογαλία και το συμβόλαιό του αναμένεται να λυθεί, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

TAGS: A.E.K.