Με πολυήμερο ρεπό επιβράβευσε ο Μάρκο Νίκολιτς τους παίκτες της ΑΕΚγια το καταπληκτικό δίμηνο που έκαναν με 12 νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια.

Από σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» είναι... αδειούχοι, καθώς η επιστροφή στα Σπάτα για προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου. Όλοι στις τάξεις της ομάδας είχαν ανάγκη τις ανάσες μετά από ένα πολύ απαιτητικό διάστημα με συνεχείς αγώνες.

Η επόμενη υποχρέωση της ομάδας είναι πλέον στις 11 Ιανουαρίου, το ματς με τον Άρη στο «Βικελίδης» για το πρωτάθλημα. Εκεί αναμένεται να είναι πλέον όλοι διαθέσιμοι, πλην του Ρομπέρτο Περέιρα που θα απουσιάσει από τα γήπεδα για 4-5 εβδομάδες με κάταγμα στο δάχτυλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.