Σε μία ασυνήθιστη ημέρα (Μ. Σάββατο) για αγώνες, η ΑΕΚ θέλει να κάνει συνήθεια τις προκρίσεις στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος η Ένωση θέλει να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο, έχοντας απέναντι της τον ίδιο αντίπαλο!

Η Μαδέιρα νίκησε στην Πορτογαλία με 27-22, ένα σκορ που τις δίνει προβάδισμα, αλλά από την άλλη πλευρά αφήνει εξίσου σημαντικές ελπίδες στην ΑΕΚ να προκριθεί, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της που αναμένεται να γεμίσει στις 16:00 το γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Εξάλλου μετά από απόφαση του συλλόγου η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη, ενώ όποιοι δεν θα μπορέσουν να είναι παρόντες, θα μπορούν να δουν τον σπουδαίο ημιτελικό από το διαδικτυακό κανάλι (ΕΡΤplay1) της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η ΑΕΚ χρειάζεται για την πρόκριση έξι γκολ διαφορά ή πέντε, εφόσον η Μαδέιρα σκοράρει λιγότερα από 22 τέρματα (δηλαδή 26-21, 25-20 κλπ).


«Στην έδρα μας με τους οπαδούς μας, δεν έχουν πιθανότητα»
O Σέρβος πίβοτ της ΑΕΚ Έλντιν Βραζάλιτσα επεσήμανε: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Σταθήκαμε τυχεροί που χάσαμε με πέντε γκολ γιατί παίξαμε άσχημα στο πρώτο ματς. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από πέρσι που την αντιμετωπίσαμε πάλι στα ημιτελικά, αλλά και εμείς επίσης είμαστε καλύτεροι. Στην έδρα μας με τους οπαδούς μας δεν έχουν πιθανότητα. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube