Απόψε το βράδυ (15/08, 20:30), η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τη Νόα, με στόχο την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 στο πρώτο ματς στην Αρμενία και την πρόκριση στα playoffs των προκριματικών του Conference League.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, η «Ένωση», με μήνυμά της στα social media, ζητά για ακόμα μία φορά από τους φιλάθλους της που θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή και το τραγούδι τους, χωρίς χρήση βεγγαλικών, κροτίδων και άλλων αντικειμένων. Ειδάλλως, όπως ενημερώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου θα υπάρξουν σημαντικές κυρώσεις στην ομάδα με κλείσιμο θυρών στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς.



«Όλοι μαζί στο σπίτι μας! Στηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας. Ένα καπνογόνο, μία κροτίδα, ένα στρομπο, ένα βεγγαλικό, κλείνουν τις θύρες 18-25 για το επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προστατεύουμε το σπίτι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

TAGS: A.E.K.