Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα για την ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στην «Ένωση» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει σήμερα πως θα υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τη Νις.

Ο 26χρονος αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο», ο οποίος προσπαθεί να τον πάρει αρχικά ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Γάλλοι εκδήλωσαν απαιτήσεις που κρίθηκαν υπερβολικές από τους «κιτρινόμαυρους» για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται στην ομάδα του, όμως δεν εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους.

Το ρεπορτάζ προσθέτει πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να επανέλθει για τον Μπαρμπόσα με νέα πρόταση.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σκέψεις: δανεισμός του παίκτη για έναν ή ενάμιση χρόνο μαζί με ενοίκιο (με πλήρη κάλυψη των συμβολαίων και των φόρων) και η άλλη αφορά συνιδιοκτησία με οικονομικούς όρους της «Ένωσης» και σταδιακή πληρωμή του 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου, με ταυτόχρονη κάλυψη του συμβολαίου του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

Αθανασίου: «Ο κακός εαυτός του Παναθηναϊκού και το… τρομακτικό ποδοσφαιρικό βράδυ του Ρέτσου»

TAGS: A.E.K.