Ζωντανό για την ΑΕΚ -και μάλιστα προχωρημένο σε επίπεδο επαφών- παρουσιάζεται το θέμα του Ντιέγκο Ρέγες. Ο έμπειρος στόπερ της Τίγκρες είχε εμφανιστεί και προ καιρού ως στόχος της «Ένωσης».

Νέα δημοσιεύματα λοιπόν στην πατρίδα του αναφέρουν ότι ο 29χρονος αμυντικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη (όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Λεγανές και Φενέρμπαχτσε).

Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει δυο προτάσεις στα χέρια του: Μια από ισπανική ομάδα και μια από την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Θυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Ρέγες ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 29 εμφανίσεις με την Τίγκρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: A.E.K.