Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς αποχώρησε από την προπόνηση πρόγραμμα έχοντας υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Έτσι ο Βόσνιος μέσος προστέθηκε στη λίστα των απόντων μαζί με τους Σέρχιο Αραούχο και Αντρέ Σιμόες, που ακολούθησαν θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης αντίστοιχα.

Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.30 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι... πιο σύνηθες: Επέστρεψε στον Βόλο για τρίτη φορά ο Μπράτσος!

Κετσετζόγλου: «Κάλυψε έδαφος με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, να δείξει ότι το έχει κάνει και με τον ΠΑΟΚ»

Παναθηναϊκός για Οικονομόπουλο: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την τεράστια προσφορά σου»

Σταματέλος: «Στο γήπεδο πρέπει να δείξει αντίδραση ο Ολυμπιακός και να έχει την περσινή εικόνα του στα πλέι οφ»

Ο Άρης μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν

«Εμείς φταίμε, εμείς θα το γυρίσουμε»: Ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά μετά το ντέρμπι

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

TAGS: A.E.K.