Με… παρελθόν από τη Σούπερ Λίγκα οι διαιτητές των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο ματς, αυτό με έδρα την OPAP Arena, ορίστηκε ο Έσπεν Έσκας, από τη Νορβηγία, ενώ στο δεύτερο στην Κροατία ο Πορτογάλος, Ζοάο Πινέιρο.

Ο διαιτητής του πρώτου ματς είχε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τον περασμένο Φεβρουάριο στην Τούμπα στο οποίο ο Δικέφαλο του Βορρά είχε επικρατήσει με 2-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Έρικ Ένγκαν και Ίσαακ Ελίας Μπασέβκιν και τέταρτος ο Ρόχιτ Σάγκι.

Ο Πινέιρο είχε σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον Φεβρουάριο με το ματς να λήγει χωρίς σκορ, στο τέλος του οποίο δεν είχε κατοχυρώσει τέρμα του Βρουσάι που είχε ως αποτέλεσμα τις αντιδράσεις των γηπεδούχων.

Βοηθοί του είναι ο Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια, ενώ τέταρτος ο Κλαούντιο Φιλίπε Ρουίβο Περέιρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλλαγή έδρας για την αντίπαλο της ΑΕΚ: Στο «Βασίλ Λέφσκι» θα υποδεχθεί την Ένωση η Λέφσκι Σόφιας

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να αναλύσουν τα λάθη και να πράξουν ανάλογα»

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν την ομάδα παρά τον αποκλεισμό

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα - Ελπίζουμε πως θα είμαστε όλοι εδώ όταν θα ξεκινήσει το Europa League»

«Όλα πήγαν στραβά από την αρχή, να μαζέψει τα κομμάτια του ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Τσανάκα από την Ολλανδία

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των playoffs του Champions League

Ρέτσος: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, να δουλέψουμε και να σηκωθούμε όπως κάνουμε συνέχεια»

Πρόκριση με τριάρα ανατροπής για τη Λιόν, η Χάποελ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... λιοντάρι, αλλά κατά βάση πλήρωσε τα λάθη που έχουν κάνει όλοι»

Μεντιλίμπαρ: «Ζούμε σε μια εποχή στην οποία η προετοιμασία δεν βοηθάει καμία ομάδα - Πρέπει να ανασυνταχθούμε»

TAGS: A.E.K.