Τον Γκέοργκι Καμπάκοφ όρισε η UEFA για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο Europa League.

Ο 34χρονος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το γεγονός ότι είχε διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 4-2, αν και είχαν προηγηθεί 2-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάρτιν Μαρκαρίτοφ και Ντιγιάν Βάλκοφ και τέταρτος ο Ιβαΐλο Στογιάνοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»

TAGS: A.E.K.