Χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι παρατάσσεται η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Πολωνό αμυντικό μέσο να μην βρίσκεται καν στην αποστολή της Ένωσης για το ματς.

Ο λόγος είναι ότι ο Σιμάνσκι ένιωσε αδιαθεσία και προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθεί. Τη θέση του στο κέντρο πήρε ο Γιενς Γιόνσον.

Εκτός αποστολής για την Ένωση είναι τόσο ο Βίντα όσο και ο Κάλενς, γεγονός που δημιουργεί έναν μικρό πονοκέφαλο στον Αλμέιδα σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο με κάποιον εκ των βασικών στόπερ, καθώς ο Σιμάνσκι έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει, έστω και κατά συνθήκη, μια αξιόπιστη επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Στρακόσα-Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί-Γιόνσον, Πινέδα, Λιούμπισιτς-Φερνάντες, Μαρσιάλ, Γκαρσία.

Στον πάγκο οι: Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Κοϊτά, Πιερό, Ελίασον, Περέιρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Τι λένε τα στατιστικά

ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κεντζιόρα - Στο όριο έξι παίκτες

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Για τη συνέχεια στις νίκες οι γηπεδούχοι, ψάχνουν «τρίποντο» ελπίδας οι Σερραίοι

Απαρηγόρητος ο Κάτρης, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι της Τούμπας και την γκέλα του Παναθηναϊκού

Ερνάντεθ: «Να κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και για να είμαστε στην τετράδα»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τη μάχη με τον Ατρόμητο

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς και… δύο πέναλτι»

Κετσετζόγλου: «Μένει πικρία στην ΑΕΚ για την ευκαιρία στο 94’ – Το μυστικό ήταν η απόκρουση του πέναλτι»

Μπενίτεθ: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε»

TAGS: A.E.K.