Ήταν η κακιά στιγμή… Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήρθε στην ΑΕΚ με την… ετικέτα του Iron Man, καθώς σε όλη του την καριέρα είχε χάσει ελάχιστα παιχνίδια. Μια ατυχία όμως στην προθέρμανση του αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες οδήγησε σε κάταγμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δυόμισι μήνες.

Είναι εντυπωσιακό πως ο Ιταλός πορτιέρε, που στις 19 Αυγούστου κλείνει τα 33, σε όλη του την επαγγελματική πορεία είχε λείψει από τις υποχρεώσεις των ομάδων του για λόγους… ανωτέρας βίας για συνολικά 30 ημέρες απουσιάζοντας από συνολικά επτά ματς!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με στοιχεία από το έγκυρο Transfermarkt, από τις 2 μέχρι τις 19 Μαρτίου του 2015 είχε χάσει τρία ματς της Τερνάνα λόγω μυϊκού τραυματισμού (υπερέκτασης), από τις 6 ως τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 είχε λείψει από επίσης τρία παιχνίδια της Έμπολι λόγω COVID-19, ενώ από τις 5 μέχρι τις 7 Απριλίου του 2023 είχε απουσιάσει από ένα ματς του Παναθηναϊκού λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιχνίδια ο Μπρινιόλι ήταν διαθέσιμος και υγιής μετρώντας 396 επίσημες συμμετοχές στην καριέρα του!

Πλέον δυστυχώς θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι περίπου τον Οκτώβριο για να επανέλθει. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ, που είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή, θα πορευτεί με τους Στρακόσα και Θεοχάρη, καθώς-σε αυτή τη φάση τουλάχιστον-δεν υπάρχει πρόθεση ούτε να αποκτηθεί τρίτος τερματοφύλακας αυτό το καλοκαίρι, αλλά ούτε και να ενεργοποιηθεί κάποιος εκ των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη που παραμένουν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Τσακίρης: «Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ - Είχε κι άλλο κέρδος εκτός του Κουτέσα»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ίσως στην αποστολή με Σαχτάρ ο Βάργκα-Κανένας διαιτητής στην Ευρώπη δεν θα ακύρωνε το γκολ του Κουτέσα»

Αθανασίου: «Η χειρότερη εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα - Ο διαιτητής αλλοίωσε την εικόνα του ματς»

TAGS: A.E.K.