Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κροάτη μέσο της Μπολόνια, Νίκολα Μόρο, επιβεβαιώνεται και από ιταλικές πηγές, με τον έγκυρο δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα να γράφει μέσω του X ότι «η Ένωση και η Μπολόνια βρίσκονται σε συζητήσεις για την περίπτωσή του».
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, η υπόθεση του 26χρονου χαφ παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες. Η Μπολόνια φέρεται να αξιώνει ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027. Επιπλέον, η Ντινάμο Μόσχας διατηρεί ποσοστό στα δικαιώματά του, γεγονός που περιπλέκει περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις.
Παρά το αρχικό ενδιαφέρον, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει ήδη στραφεί σε εναλλακτικές επιλογές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Θυμίζουμε, από χθες ο Γιώργος Τσακίρης είχε υπογραμμίσει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η περίπτωση του Νίκολα Μόρο είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο παίκτης είναι ο ένας εκ των δύο βασικών στόχων, που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι», για τη θέση «6».