Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο (25/01, 20:00) τον Παναιτωλικό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε ενόψει του αγώνα στην κάμερα της Cosmote και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του Ματίας Αλμέιδα να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ κόντρα στην Athens Kallithea. O 29χρονος Σέρβος τόνισε πως μπορεί να παίξει όπου θέλει ο προπονητής του, κάτι το οποίο σημαίνει πόσο πολύ θέλει να αγωνίζεται στην Ένωση.

Οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό:
Η εμφάνιση ήταν καλή, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ούτε αυτό που θέλαμε, ούτε αυτό που αξίζαμε. Όμως, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Γιατί η ομάδα έδειξε ενότητα, μαζί με το τεχνικό τιμ, οπότε μπορούμε να κρατήσουμε αρκετά θετικά στοιχεία, να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και πιστεύω ότι είμαστε.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:
Είναι δύσκολη ομάδα, για να είμαι ειλικρινής. Παίζουν πολύ καλά φέτος, ειδικά στο γήπεδό τους, αλλά έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Τα πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε θα είναι σκληρό ματς. Όμως, όπως πάντα, θέλουμε να κερδίσουμε, θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο.

Για το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Athens Kallithea, αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ:
Ένιωσα καλά. Ο προπονητής μου είχε πει τι ήθελε από εμένα σε αυτή τη θέση. Οπότε, είμαι έτοιμος να παίξω όπου θέλει και αυτό δείχνει, επίσης, πόσο πολύ θέλω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στους στόχους της.

Για το πόσες φορές είδε σε επανάληψη το ψαλιδάκι που επιχείρησε σε εκείνο το ματς:
Θα το έβλεπα περισσότερες αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: A.E.K.