Για ντροπή έκανε λόγο και στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα ο Ηλίας Ζούρος, τονίζοντας ότι στην Πάτρα «μόνο οι φανέλες ήρθαν», ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα, άξιζαν τη νίκη και την πήραν. Ντροπή, ντροπή, το ξαναλέω ντροπή για την ομάδα της ΑΕΚ. Μόνο οι φανέλες ήρθαν. Δεν είναι εμφάνιση ομάδας που προσπαθεί. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι ντροπή για όλους μας. Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού της Ένωσης, που και στην κάμερα της ΕΡΤ είχε πει πως το αποψινό αποτέλεσμα αποτελεί ντροπή για την ομάδα.

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν έξαλλος στη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα, έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα στο 1:46' πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου, μετά από γκολ-φάουλ, που πέτυχαν οι Πατρινοί, για το 23-10!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ ο ΠΑΟΚ

Πετρίδης: «Έχουν γίνει πολλά λάθη από τους διαιτητές - Περιμένει αντίδραση και από την Κυβέρνηση ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Ευτυχώς δεν έπαθε για να μάθει ο Ολυμπιακός - Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί βασικοί νωρίτερα»

Νέο βίντεο του Ολυμπιακού για τη φάση Ναν - Φουρνιέ: «Συνεχίζει να μη χρειάζεται σχόλια…»

Παρθενόπουλος: «Φτάνει πια τα μάτια μας δεν αντέχουν άλλο»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολιάζει το Game 1 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: «Αυτό που δεν μου αρέσει...»

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

TAGS: A.E.K.