Απόψε το βράδυ (19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται στη SUNEL Arena τη Σολνόκι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, με στόχο φυσικά τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση.

Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, καθώς, στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης, οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν στην μπουτίκ του Κλειστού των Άνω Λιοσίων τις νέες εμφανίσεις του συλλόγου για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Να σημειωθεί πως μέχρι το τέλος του μήνα οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να της προμηθευτούν και μέσω e-shop.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.