Την προσοχή της στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/4, 19:30) κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1, έχει στραμμένη η ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι σημαντικό στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (η «Ένωση» στο +1 από τους Θεσσαλονικείς και τον Παναθηναϊκό) και το οποίο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναμένεται να προσεγγίσει χωρίς πολλές αλλαγές -σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας- σε σχέση με το πρόσφατο εκτός έδρας ντέρμπι (1-1) του «δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτή τη φορά ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πολλές περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σιμόες και Ανσαριφάρντ. Αντίθετα, μετρά τις επιστροφές των Τζαβέλλα και Βράνιες. Επίσης, στην προπόνηση της Παρασκευής (8/4) μπήκε και ο Μάνταλος, όπως και ο Γέβτιτς. Την ίδια ώρα όλα τα τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα βγήκαν αρνητικά.

Παρόλα αυτά, η ενδεκάδα του «Γ. Καραϊσκάκης» -όπου η ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μπορώντας να αποχωρήσει ακόμα και με το «τρίποντο»- αναμένεται να είναι πάνω-κάτω η ίδια. Στην εστία θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς. Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικεί από τον Ρότα ο Μισελέν, ενώ ο Μοχαμάντι θα τοποθετηθεί λογικά στο απέναντι άκρο.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν δύο εκ των Τζαβέλλα, Βράνιες και Μήτογλου, ενώ το πολωνικό δίδυμο στα χαφ, Σιμάνσκι και Κριχόβιακ, δεν σπάει με τίποτα.

Ο Αραούχο θα αρχίσει στην κορυφή του 4-2-3-1, με τους Γκαρσία, Άμραμπατ και Τσούμπερ (από δεξιά προς τα αριστερά) να θεωρούνται οι πιθανότερες επιλογές για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»

TAGS: A.E.K.