Άλλο ένα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα για τον Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ.

Ο Αντρέ Σιμόες υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για ένα διάστημα άνω των 20 ημερών από τις υποχρεώσεις της «Ένωσης».

Ο τραυματισμός του Πορτογάλου χαφ ήταν ένα σοκ για τους «κιτρινόμαυρους», σε μία κρίσιμη περίοδο για την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και της πρεμιέρας στην Ευρώπη με την Μπράγκα.

Όλα δείχνουν ότι ο Μάσιμο Καρέρα θα φέρει πίσω από τον Ολιβέιρα τον Λιβάγια, ενώ στα πλάγια θα παίξει ο Τάνκοβιτς με τον Μαχαίρα ή τον Ανσαριφάρντ στα άκρα της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ δεν υπολογίζει επίσης τους Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γαλανόπουλο, Λόπες, Μπακάκη και Σαρδέλη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: A.E.K.