Η εξαιρετική εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενθουσίασε τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν καλά, έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.

Οι συμπαίκτες του, που τον ζουν καθημερινά στα Σπάτα, έλεγαν μετά το ματς πως ο 23χρονος εξτρέμ δεν έχει δείξει ακόμη ούτε το 50% από τις μεγάλες δυνατότητές του.

Ο άσος από το Τρίνινταντ-Τομπάγκο ακόμη είναι... συγκρατημένος, καθώς προέρχεται από περίπου δίμηνη απουσία λόγω βαριάς θλάσης, ενώ ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ τον έκανε ακόμη πιο επιφυλακτικό στα τρεξίματά του.

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, αλλά και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα που άρχισε από χθες, ο Γκαρσία αναμένεται να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του στο γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

TAGS: A.E.K.