Την τελευταία ημέρα του τριήμερο ρεπό που πήραν για το Πάσχα απολαμβάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς από την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» άρπαξαν την ευκαιρία για μικρές ή μεγαλύτερες… αποδράσεις, προκειμένου να περάσουν τις ημέρες αυτές με αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Ματίας Αλμέιδα πήγε στην Σέριφο, ο Ντομαγκόι Βίντα στην Πάρα, ο Στίβεν Τσούμπερ στην Αίγινα και γενικά οι περισσότεροι έκαναν εξορμήσεις προς τη θάλασσα για να απολαύσουν τις γιορτές.

Από αύριο, ωστόσο, τα κεφάλια πάλι… μέσα, αφού θα αρχίσει η προετοιμασία για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου η ΑΕΚ με νίκη θα είναι ουσιαστικά πρωταθλήτρια, αφού θα ακολουθεί το εύκολο ματς με τη Λαμία στην OPAP Arena την επόμενη Κυριακή. Η «Ένωση» θα γίνει… σοφότερη την Κυριακή, από τον εξ αναβολής αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, όπου με ισοπαλία θα αγκαλιάσει τον τίτλο, ενώ αν νικήσουν οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να κάνει η ίδια το 2/2 και αν νικήσουν οι Πειραιώτες θα της αρκεί και η ισοπαλία στο Φάληρο.

Το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως πέραν του τιμωρημένου Ρότα και του Ζίνι που υποβλήθηκε σε επέμβαση δεν θα έχει προβλήματα, καθώς και ο Αρόλντ Μουκουντί αναμένεται μέσα στη βδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

TAGS: A.E.K.