Η νέα εποχή στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει πλέον με κάθε επισημότητα, έπειτα από την παρουσίαση του νέου της τεχνικού, Μάρκο Νίκολιτς, με την Ένωση να καλείται πλέον να ενισχυθεί ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας της.

Οι άμεσες ανάγκες της ομάδας είναι λίγο-πολύ γνωστές. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να καλύψουν τα κενά σε στόπερ, αριστερό μπακ και σέντερ φορ, με τον Σέρβο τεχνικό να δίνει το στίγμα του μέσω της συνέντευξης Τύπου. «Ελπίζω ότι θα υπάρχει ενίσχυση με έναν, δύο, τρεις ή τέσσερις παίκτες. Θέλουμε τα ίδια πράγματα με τον πρόεδρο, οπότε πρέπει να πιέσουμε τους αρμόδιους για μεταγραφές. Θεωρώ ότι τέσσερις κινήσεις αυτή τη στιγμή θα ήταν εντάξει», επεσήμανε ο 46χρονος τεχνικός.

Όσον αφορά τον στόπερ, ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ασχολείται με 2+2 περιπτώσεις. Οι δύο όπως φαίνεται έχουν δει το «φως της δημοσιότητας» και οι άλλες δύο όχι. Πάντως, ο Μπατουμπισινκά δεν φαίνεται να απασχολεί αυτήν τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, ο Ντέσερς είναι η περίπτωση που βρίσκεται στον… αφρό για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, αλλά τα τελευταία 24ωρα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

TAGS: A.E.K.