Σε ρυθμούς επανεκκίνησης κινείται και πάλι από αύριο η ΑΕΚ. Τόσο σε επίπεδο ΠΑΕ, όσο και σ’ εκείνο της Ερασιτεχνικής, οι αρμόδιοι θα συνεχίσουν τη δουλειά, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Καταρχάς το πρωί λοιπόν, οι Ανδρέας Δημητρέλος και Αλέξης Αλεξίου θα συναντηθούν στα Σπάτα και μαζί με τους Παναγιώτη Βαλασόπουλο και Χάρη Γρηγορίου θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις για την εκκαθάριση της εταιρείας.

Άλλωστε είναι δεδομένη η πρόθεση να μη χαθεί καθόλου χρόνος μετά τη Γενική Συνέλευση (που θα την αποφασίσει οριστικά στις 7 Ιουνίου) και να ολοκληρωθεί πριν το τρίμηνο που προβλέπεται από το νόμο.

Εκτός της ΠΑΕ όμως -το προσωρινό Δ.Σ. της οποίας βρίσκεται φυσικά σε πλήρη συνεννόηση για τις κινήσεις του με την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη- ζυμώσεις θα υπάρξουν τη Δευτέρα και στην Ερασιτεχνική.

Κι αυτό διότι για το απόγευμα έχει οριστεί έκτακτο Δ.Σ. του σωματείου, με θέματα την έγκριση του διοικητικού και του οικονομικού απολογισμού της χρονιάς -αλλά κυρίως τον ορισμό ώρας και τοποθεσίας των εκλογών της 9ης Ιουνίου και την προκήρυξη της επόμενης Γενική Συνέλευσης.

Μετά το τέλος του, δε, θα οριστεί κι επισήμως η δυνατότητα κατάθεσης ψηφοδελτίων, με εκείνο που θα ηγείται ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος (και θα έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη) να βρίσκεται στην τελική φάση της στελέχωσής του και να αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι την Τρίτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: A.E.K.