Προβάδισμα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ στο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Βέλντε να ανοίγει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» στο 43'.

Μια φάση, η οποία ξεκίνησε με τον Στάμενιτς να κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, να δίνει δεξιά στον Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος βρήκε έστρωσε στον Νορβηγό που μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Μπρινιόλι.

Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη εστία στην OPAP Arena, καθώς όλα τα προηγούμενα που είχε σημειώσει η ομάδα του Μεντιλίμπαρ στο γήπεδο της Ένωσης ήταν στην απέναντι, συμπεριλαμβανομένου και του γκολ στον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα.

Δείτε το γκολ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μόνο για τη νίκη η ΑΕΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Τούμπα, είναι συνεπής στην πίεση της κορυφής»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με τα όπλα του στην Τούμπα και Νο1 κίνδυνο τον Ζίβκοβιτς»

Αθανασίου: «Με νίκη στο ντέρμπι φτιάχνει κυρίως την ψυχολογία του ο Παναθηναϊκός»

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»