Στα «αγαπημένα» του Τραϊανού Δέλλα επικεντρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης. Ο τεχνικός της Ένωσης έδωσε έμφαση –εκ νέου- στο κομμάτι της ανάπτυξης από άξονα και άκρα, που έβγαλε προβλήματα στο φιλικό με την Ανόρθωση. Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων είχε πολλές απαιτήσεις από τους παίκτες του, αφού ούτως ή άλλως η θεματολογία της προπόνησης είχε δουλευτεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στην Οπαλένιτσα.

«Βάλτε γκολ», «δώστε σωστές πάσες», «θέλω να βγάζετε διάθεση», ήταν μερικά απ’ όσα έλεγε ο Δέλλας… τσιτώνοντας τους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια των ασκήσεων.

Όπως συνηθίζει, στο πρόγραμμα η ομάδα χωρίστηκε στα… δύο, με τον Ρολάντ Βάργκας να παίρνει ρόλο «μπαλαντέρ» αφού συμμετείχε και με τους πράσινους και με τους κίτρινους. Όσον αφορά την συμμετοχή του Βενεζουελάνου στο αυριανό και τελευταίο φιλικό στην Πολωνία κόντρα στην Μιέτς Λέγκνιτσα, θεωρείται δύσκολη.

Πράσινοι (4-3-3): Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος (στόπερ), Γκάλο (δεξί μπακ), Σοιλέδης (αριστερό μπακ), Γιόχανσον (κόφτης), Γροντής (αριστερό εσωτερικό χαφ), Ανάκογλου (δεξί εσωτερικό χαφ), Πλατέλλας (δεξί εξτρέμ), Μπαρμπόσα (αριστερό εξτρέμ), Αραβίδης (φορ)

Κίτρινοι (4-2-3-1): Άρθο, Λαμπρόπουλος (στόπερ), Βασιλαντωνοπουλος (δεξί μπακ), Πεταυρακης (αριστερό μπακ), Φαγέ, Σιμόες (χαφ), Ζόριτς (αριστερό χαφ), Βασιλαντωνόπουλος (δεξί χαφ), Κριστάντους (σε ελεύθερο ρόλο), Τζεμπούρ (φορ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.