Εκτός μάχης για τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με τη Μάλαγα (19:30) για το Basketball Champions League τέθηκε ο Κένι Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής, εν όψει και των πολλών και κρίσιμων αγώνων που έχει η «Ένωση» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αποφασίστηκε να μείνει εκτός για την αποψινή αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης ως το τέλος της σεζόν είναι και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που χειρουργήθηκε για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

Αναγνώρισε την προσπάθεια ο κόσμος της ΑΕΚ: Το θερμό χειροκρότημα στην απονομή των μεταλλίων

TAGS: A.E.K.