Νέο κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, αφορά σε παίκτη της ομάδας, που έχει ήδη απομονωθεί. Yπενθυμίζεται πως στις 27 Δεκεμβρίου η «Ένωση» είχε γνωστοποιήσει πως υπήρχε κρούσμα σε παίκτη, ενώ λίγες μέρες πριν είχε παίξει στον προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στο Περιστέρι έχοντας δύο απόντες λόγω κρουσμάτων και ακόμη δύο εμπύρετους αθλητές.

Σημειώνεται πως η 12η και η 13η αγωνιστική έχουν αναβληθεί στην Stoiximan Basket League, οπότε η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για CΟVID-19, ακόμη ένας αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Ακολουθούν επαναληπτικοί έλεγχοι και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Η oικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στον ασθενούντα αθλητή, αλλά και στους λοιπούς ασθενείς μας ταχεία ανάρρωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούσης: «Σενάρια για Νέντοβιτς στον Άρη, σύσκεψη για Λούκιτς στον Ηρακλή, έκλεισε Γουόκερ ο ΠΑΟΚ»

Τσίμπος: «Έρχονται αλλαγές στην ΑΕΚ, τι ψάχνει στην αγορά – Τράβηξε αυτιά ο Σάκοτα μετά την Αντβέρπ»

ΕΟΚ: Έκτακτο Δ.Σ. μετά την οριστική αποχώρηση του προέδρου από το μπάσκετ

Οι διαιτητές στα Προμηθέας-Ολυμπιακός και Κολοσσός-Vikos Φalcons

Γιαννακόπουλος: «Απαγόρευση ενασχόλησης σε Λιόλιο, φυλάκιση στους διαιτητές»-Τι είπε για Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Χωρίς Μοντέρο με Προμηθέα-Η δωδεκάδα για τον αγώνα

Μαυρωτάς: «Χρειάζεται υπομονή για να αναλάβουμε δράση - Το Υπουργείο δεν μπορεί να επιβάλλει καταστάσεις»

Aποχωρεί από το μπάσκετ ο Λιόλιος μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση με το σκάνδαλο

Μητσοτάκης για σκάνδαλο μπάσκετ: «Η διαφθορά δεν είναι ανεκτή»

Ανακοίνωση ΕΟΚ: «Είμαστε σε συνεχή εγρήγορση-Στόχος η θωράκιση του αθλήματος»

TAGS: A.E.K.