Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκληρώνει η ΑΕΚ.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους Ρότα, Σιμάνσκι και Φερνάντες, ενώ ο Πόνσε έχει ζητήσει άδεια για προσωπικούς λόγους και – σύμφωνα με τη Live Sport – βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός φορ δεν θα είναι στο αυριανό ματς, με τον Λιβάι Γκαρσία να παίρνει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός αναμένεται να κάνει ο Λιούμπιτσιτς, ο οποίος καθημερινά στις προπονήσεις δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Κροάτης χαφ έχει ανεβάσει τον ρυθμό του, μαθαίνει τους συμπαίκτες του και αντιλαμβάνεται πλήρως τη φιλοσοφία του Αλμέιδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Ορτέγα ο Ολυμπιακός, απομένουν λεπτομέρειες!

Ατρόμητος: Η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε – Το πρόγραμμα των φιλικών

Τσορμπατζόγλου: «Στόχος του ΠΑΟΚ να τελειώνει με Γιαννούλη, 8άρι και φορ τις επόμενες μέρες»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βιαστεί για τον αντι-Πινέδα - Ο Νίκολιτς ξέρει τι κάνει ο Ριμπάλτα»

Σαββόπουλος: «Στόχος του Άρη να έχει αριστερό μπακ και στόπερ όταν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη»

Αντύπας: «Η εικόνα του Πόποβιτς και το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακού ενόψει Ναϊμέγκεν»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε δουλέψει και τις αποχωρήσεις και αυτό φαίνεται με Γέντβαϊ και Σιωπή»

Προς επιστροφή στην Τουρκία ο Σιώπης!

Αποχαιρέτησε τον Γέντβαϊ ο Παναθηναϊκός - Το οικονομικό όφελος της συμφωνίας με την Αλ Σαμπάμπ

«Κατάλαβε ο Νίκολιτς όσα χρειάζονται διόρθωση»: Το σχόλιο Τζαλίδη για το 3-2 της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

TAGS: A.E.K.