Μόνο για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στις 15 Αυγούστου στην Κροατία, θα έχει στην διάθεσή της τον Λούκα Ιβάνουσετς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «De Telegraaf», καταγράφοντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου εξτρέμ στη Φέγενορντ, η οποία σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει μάλιστα την προσεχή Κυριακή.

«Η Φέγενορντ και ο 24χρονος εξτρέμ έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό τις λεπτομέρειες για τετραετές συμβόλαιο και περίμεναν να έρθουν σε συμφωνία και οι δυο σύλλογοι. Τώρα λύθηκε κι αυτό. Ο Ιβάνουσετς θα κάνει ντεμπούτο με την Φέγενορντ την ερχόμενη Κυριακή. Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φέγενορντ συμφώνησαν ο Ιβάνουσετς να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με την ΑΕΚ την Τρίτη και δεν θα παίξει στον επαναληπτικό της Αθήνας», αναφέρεται στο… επίμαχο ρεπορτάζ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα: To τελευταίο ματς του Μέσι θα παίζει live σε κάθε σταθμό τρένου στην Αργεντινή!

«Το τελευταίο τάνγκο»: Το συγκινητικό βίντεο του TyC Sports για τον Λιονέλ Μέσι!

«Ξεχωριστές στιγμές που θα μου λείψουν»: Προπονήθηκε για τελευταία φορά με την εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Ευδιάθετος παρά τα όσα έγιναν με Πορτογαλία ο Ρονάλντο - Επέστρεψε με νέο κούρεμα στις προπονήσεις της Αλ Νασρ

«Ελληνική» υπόθεση το Golden Boy: Καρέτσας και Κωστούλας στους κορυφαίους της Ευρώπης!

«Αδερφέ, δεν χρειάζεται να τρέξω, είμαι ήδη πλούσιος»: Ο Φρεντ μίλησε για τον 22χρονο... γυρολόγο Ντουράν!

Μίλερ για Χρυσή Μπάλα: «Ολίσε και Εμπαπέ με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο» – Άφησε εκτός τον Κέιν

Στην Αλ Σαμάλ μέχρι το 2027 ο Μαχρέζ

Μέσι: Μία από τις τελευταίες προπονήσεις του με την Αργεντινή πριν από το μεγάλο «αντίο»

Λέο Φλόρες: Αυτό θα πει… βιονικός - Τέσσερα ματς σε 7 μέρες και δυο σε 22 ώρες!

TAGS: A.E.K.