Εκτός τόπου και χρόνου ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς!

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι έχει… χάσει εντελώς το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται για τρεις φάσεις!

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» φωνάζει για δεύτερη κίτρινη κάρτα, που χαρίστηκε σε δύο περιπτώσεις στον Άμραμπατ. Στη δεύτερη ειδικά, δε, είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Μαροκινός εξτρέμ!

Για να τα πάρουμε από την αρχή, ο Άμραμπατ, που είχε δει την πρώτη κάρτα στο 19', όταν βρήκε με το χέρι στο πρόσωπο τον Χουάνκαρ, έκανε στον ίδιο παίκτη πολύ σκληρό μαρκάρισμα στο 32', αλλά ο ρέφερι από το Μαυροβούνιο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να τον αποβάλλει, δεν του έδειξε τίποτα! Στο 43', ωστόσο, είναι να απορεί κανείς πώς δεν βγήκε η δεύτερη κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του Νταμπάνοβιτς, με τον Άμραμπατ να κάνει πεντακάθαρο χέρι-απόκρουση σε πάσα του Μπρινιόλι!

Στο ενδιάμεσο, επίσης, στο 36ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χουάνκαρ η μπάλα καταλήγει στην περιοχή της ΑΕΚ, όπου ο Χατζισαφί κάνει χέρι στην προσπάθειά του να την απομακρύνει! Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς, όχι απλά δεν καταλογίζει το πέναλτι, αλλά ούτε και το VAR τον καλεί για έλεγχο της φάσης, προκειμένου να την ξαναδεί και να δώσει το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού!

Δείτε τις φάσεις:







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube