Μια όμορφη και άκρως δυνατή στιγμή έλαβε χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Allwyn Arena λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Νίκολιτς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό, με τους δύο προπονητές να συνομιλούν για αρκετή ώρα μπροστά από τους πάγκους.

Ο τρόπος που μιλούσε ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης στον Ρουμάνο συνάδελφό του, αλλά και η στάση του σώματος των δύο ανδρών, έδειχναν πως ο Νίκολιτς μετέφερε τα συλλυπητήριά του στον Λουτσέσκου για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Όλοι χέρια»: Το πάρτι των παικτών της ΑΕΚ μπροστά στις κερκίδες!

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ χάνει δίκαια το πρωτάθλημα - Δεν μπορείς να το σηκώσεις παίζοντας καλά μέχρι τον Φλεβάρη»

Τα highlights από την παράσταση της ΑΕΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων!

Τσακίρης: «Ποδοσφαιρική, πρωταθληματική παράσταση από την ΑΕΚ»

Λουτσέσκου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε είχαμε τα απαιτούμενα για να κερδίσεις ένα ντέρμπι - Η ΑΕΚ τα είχε…»

Αγκάλιασε Νίκολιτς και πανηγύρισε με το κασκόλ στο χέρι ο Ηλιόπουλος (pics)

Κετσετζόγλου: «Ολοκληρωτική εμφάνιση της ΑΕΚ με MVP… Νίκολιτς - Θα μπορούσε να γράψει ιστορία με την έκταση του σκορ»

Νίκολιτς: «Δεν έχω να πω πολλά, respect στους παίκτες - Ήταν εντυπωσιακοί, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος»

Πάρτι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ: Εκπληκτικό τελείωμα του Πινέδα για το 3-0 στο 80'!

Με Σάντσες και Αντίνο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό