Πρεμιέρα χωρίς καθαρό σκορ, αλλά με ελπίδες πρόκρισης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αφενός ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Τούμπα απέναντι στην Μπάνια Λούκα, όμως με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και έτερο σκόρερ τον Εκόνγκ επικράτησε 3-2 και πήρε βραχεία κεφαλή πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε 4-0 στην OPAP Arena της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, όμως ένα ντεμαράζ λαθών έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα από την Ανδόρα να μειώσει σε 4-3 και να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς.

Ακούστε πως σχολίασαν τις νίκες των «δικεφάλων» στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 οι: Γιώργος Τσακίρης, Αντώνης Καρπετόπουλος, Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Μαραθιανός, Σταύρος Χονδροθύμιος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Μιχάλης Τσόχος.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπρόπουλος σε Νίνη: «Έχω φάει για εσένα πέντε μέρες φυλακή!»

Χειλάκης στο ALL IN του ΣΚΑΪ: «Είμαι ο Καραγκούνης του θεάτρου»

Χατζηγιοβάνης στον ΣΚΑΪ: «Σημασία έχει το μήνυμα, όχι το βραβείο - Να είμαστε προσεκτικοί για το πού δίνουμε τα χρήματα»

Φιλιππίδης στον ΣΚΑΪ: «Μου έλεγαν “ντροπή σας”, όταν μιλούσα για στημένα παιχνίδια»

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κυριαρχία του ΠΑΟΚ στην κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου Γυναικών

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαία Ελληνίδα για 5η σερί χρονιά η Βεατρίκη Σαρρή

Κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού ο Τζόλης

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Συγκίνηση για Γκώνια, Άντζα και Οικονόμου - Μπαντής: «Διεκδικούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο»

«Λύγισε» ο Χατζηγιοβάνης και ράγισε καρδιές στα βραβεία ΠΣΑΠΠ μιλώντας για τον μικρό Δημήτρη: «Το καλό πάντα θα νικά»!

Τρομερή στιγμή στα βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο μαχητής Μάριος βράβευσε τον Τετέι και τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του!