Με ένα καινούργιο πρόσωπο είναι η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, για τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται με τον Άρη Λεμεσού, για τα προκριματικά του Conference League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς επέλεξε να αφήσει εκτός τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, με τον Χριστόφορο Κολιμάτση να παίρνει τη θέση του. Επιπλέον υπήρχαν σοβαρές σκέψεις ο Νίκλας Ελίασον να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για την ΑΕΚ, όμως τελικά ο Σέρβος τεχνικός δείχνει να μην τον εμπιστεύεται και παραμένει εκτός.
Εννοείται εντός λίστα είναι ο Ραζβάν Μαρίν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για τις αναμετρήσεις με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ μάλιστα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του, το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό, στην Ουγγαρία, με την Ένωση να κλειδώνει την πρόκριση (0-0).
Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ:
Στρακόσα, Μπρινιόλι, Αγγελόπουλος, Μπαλαμώτης, Κολιμάτσης, Ρέλβας, Μουκουντί, Μάριν, Βίντα, Πενράις, Πήλιος, Ρότα, Κοσίδης, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Μάνταλος, Περέιρα, Πινέδα, Κοϊτά, Κουτέσα, Μαρσιάλ, Πιερό, Ζίνι.