Στο προσκήνιο φαίνεται πως παραμένει η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα για την ΑΕΚ.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου με τη Νις ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και σε περίπου έναν χρόνο θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στην «Ένωση» δεν έχουν σβήσει το όνομα του 25χρονου άσου από τη λίστα τους και φαίνεται πως θα ασχοληθούν ξανά το επόμενο καλοκαίρι, διερευνώντας εκ νέου τις προθέσεις της ομάδας του.

Οι Γάλλοι, όπως είχε γίνει γνωστό, είχαν προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ απάντησαν αρνητικά στην προοπτική συνιδιοκτησίας με την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και την σταδιακή αποπληρωμή του ποσού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»

TAGS: A.E.K.