Ευχάριστα νέα για τον Λάζαρο Ρότα. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ πήρε το πρωί της Δευτέρας εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διανυκτέρευσε μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0).

Από το χτύπημα του Μπερνάρ ο διεθνής άσος αιμορράγησε, του τοποθετήθηκαν ράμματα, ενώ στη συνέχεια ζαλιζόταν και είχε απώλεια μνήμης για περίπου 15 λεπτά, με τους γιατρούς να κρίνουν σκόπιμο να μείνει το βράδυ στο νοσοκομείο για να είναι υπό παρακολούθηση.

Σήμερα ένιωθε πολύ καλύτερα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο αν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena (20:00). Aν ο 25χρονος άσος δεν είναι διαθέσιμος, τη θέση του αναμένεται να πάρει και πάλι ο Ορμπελίν Πινέδα, αφού ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εμείς φταίμε, εμείς θα το γυρίσουμε»: Ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά μετά το ντέρμπι

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

TAGS: A.E.K.