Αρκετά πιθανό, έως βέβαιο, θεωρείται το ενδεχόμενο ο Κορέα να μείνει ελεύθερος από την Ίντερ.

Αυτό αναφέρει η Gazzetta Dello Sport σε δημοσίευμά της στο οποίο φυσικά εμπλέκει και την ΑΕΚ.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει στα δεδομένα που υπάρχουν για το μέλλον του παίκτη, ενώ επισημαίνει ότι η ελληνική ομάδα είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο αυτό που αναφέρει η ιστοσελίδα και έχει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ είναι ότι για να μείνει ελεύθερος ο Κορέα θα πρέπει να περιμένει.

Εκτιμάται ότι ο Αργεντινός φορ θα πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του στον επόμενο μήνα, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τόσο θα χρειαστεί για να μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ βγαίνει η πληροφορία περί ενδιαφέροντος της για τον Κορέα, κάτι που το γνωρίζει και ο παίκτης.

Ωστόσο, η ανάγκη για την απόκτηση ενός επιθετικού φέρεται να είναι μεγάλη για την Ένωση, άρα και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη απόκτηση ενός παίκτη που παίζει στη θέση αυτή.

Το μεγάλο ζήτημα, πια, έτσι όπως εμφανίζονται από την Gazzetta Dello Sport τα δεδομένα για τον Κορέα είναι εάν η ελληνική ομάδα είναι πρόθυμή να περιμένει μέχρι να υπάρξει αυτή η εξέλιξη, με τον Κορέα να μένει ελεύθερος από την Ίντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.