Τα περιθώρια για απώλειες είναι στενά για την ΑΕΚ μετά την αφαίρεση βαθμών. Και για να μη δει το -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να μεγαλώνει ή και για να ελπίζει ότι μπορεί και να μειωθεί, είναι υποχρεωμένη απόψε να νικήσει τον Άρη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Πέραν του γεγονότος ότι ο αντίπαλος είναι αποδεδειγμένα ισχυρός, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να προσαρμοστούν στη συνθήκη των… έρημων κερκίδων, μόλις πέντε μέρες αφότου σε αυτές βρέθηκαν 60.000 άνθρωποι στο ματς με την Μπάγερν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής πέραν του Λόπες έμειναν και οι επίσης λαβωμένοι Μπακασέτας (λόγω προβλήματος στο ισχίο) και Μοράν, ο ανέτοιμος Αλμπάνης, αλλά και οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης για να πάρουν ανάσες.

Με αυτά τα δεδομένα, οι περισσότερες θέσεις πλην της άμυνας είναι δεδομένες για το βασικό σχήμα. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάλο είναι πιθανό να εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον Μπακάκη, ο Χουλτ είναι η μοναδική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, δύο εκ των Λαμπρόπουλου, Οικονόμου και Τσόσιτς είναι διαθέσιμοι ως στόπερ, η δυάδα Σιμόες-Γαλανόπουλου στον άξονα δύσκολα σπάει αν και υπάρχει και η επιλογή του Άλεφ, ενώ ο Μάνταλος και ο Μπογέ (που θα παίξει για πρώτη φορά βασικός) θα υποστηρίζουν μεσοεπιθετικά τους Λιβάγια και Πόνσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.