Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κένι Γουίλιαμς, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο σούτινγκ γκαρντ ο οποίος έπαιξε στον Κολοσσό Ρόδου πέρσι, υπό τις οδηγίες του Ηλία Καντζούρη.

Μάλιστα, σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση του Γουίλιαμς από την «Ένωση», η οποία ωστόσο φρόντισε να… φωτογραφίσει την απόκτηση του Αμερικανού άσου μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Προφανώς, η ΑΕΚ μπορεί να ανακοινώσει τον παίκτη ανεξάρτητα από ban γιατί το δελτίο του ήταν εδώ.

Ο Γουίλιαμς είχε στους «θαλασσί» 13 πόντους μέσο όρο, μαζί με 3.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, ενώ σούταρε με 37.2% από το τρίποντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

TAGS: A.E.K.