Γεύση… ΑΕΚ μετά τις 13 Νοεμβρίου θα πάρουν οι φίλοι της, καθώς σήμερα (13:00, COSMOTE Sport 1, sport-fm.gr) αντιμετωπίζει τη βελγική Σερένγκ στο μοναδικό φιλικό που θα δώσει στη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Τα βλέμματα συγκεντρώνει ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο του περιβάλλον και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με Κηφισιά, Λαμία και Βόλο, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τον βάλει γρήγορα στο κλίμα.

Βάσει των τελευταίων δοκιμών του Αργεντινού προπονητή, ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρότα στο δεξί άκρο και τον Σιντιμπέ στα αριστερά, με αουτσάιντερ τον Παρρά. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Μουκουντί και Μήτογλου, ενώ αμυντικό χαφ θα είναι ο Γιόνσον, με τους Φερνάντες, Μάνταλο και Φράνσον στα χαφ και τους Αραούχο και Γκαρσία στην επίθεση.

Δεν θα χρησιμοποιηθούν οι Γκατσίνοβιτς και Γαλανόπουλος λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, ο Μαχαίρας που υπέστη θλάση και πιθανώς ο Τζαβέλλας που δεν είναι στο 100%. Επίσης, εκτός μάχης είναι ο ασθενής Άμραμπατ, ο ανέτοιμος Τσούμπερ και ο Ελίασον που έχει ακόμη… δρόμο, όπως και οι μουντιαλικοί Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Πινέδα (έχουν άδεια μετά τον αποκλεισμό του Ιράν και του Μεξικού), Βίντα και Σιμάνσκι.

Η Σερένγκ είναι ουραγός στο Βέλγιο με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες σε17 αγωνιστικές, με γκολ 16-33. Στο ρόστερ της ανήκει και ο 26χρονος μπακ Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που είναι γιος του άλλοτε μεγάλου Πορτογάλου άσου που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι προπονητής στην Πόρτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

TAGS: A.E.K.