Πρόβλημα με τον Ραϊκουάν Γκρέι στην ΑΕΚ Betsson. Όπως έγινε γνωστό από τους «κιτρινόμαυρους», ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο και η συμμετοχή του στο ματς με την Τορτόνα την ερχόμενη Τετάρτη για το BCL θεωρείται αμφίβολη.

Το παιχνίδι διεξάγεται την Τετάρτη και η ΑΕΚ αναζητά τη νίκη ή ήττα μέχρι επτά πόντους για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέο πρόβλημα υγείας προκαλεί ξανά «πονοκέφαλο» στη «Βασίλισσα».

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση. Ο Αμερικανός αθλητής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λαυρίου και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Η συμμετοχή του στην αποστολή για Ιταλία, προκειμένου για τον κρίσιμο αγώνα του BCL με Τορτόνα θεωρείται αμφίβολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τις γνωστές τρεις απουσίες η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη

Χωρίς Όσμαν ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

Χάρις: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός: Στέλνει ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Χατζηδάκης: Πολύ δυνατή ομάδα ο Ηρακλής, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Kανονικά στα Γιάννενα το Vikos Φalcons-Ολυμπιακός

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

TAGS: A.E.K.