Όχι οι Άραβες, ούτε η εθνική Ουκρανίας, αλλά η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει προβάδισμα να κερδίσει την υπογραφή του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο Ουκρανός προπονητής, που αποχωρεί από τη Φερεντσβάρος και ήταν σε περίοπτη θέση στη λίστα της ΑΕΚ, φέρεται να πλησιάζει στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ σε Ουκρανία και Τουρκία, ο Ρεμπρόφ είναι σε σοβαρές συζητήσεις με την τουρκική ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2002 μέχρι το 2004 ως δανεικός από την Τότεναμ κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα (2004).

Η Φενέρ τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα με τον Εμρέ Μπελόζογλου σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή και υπάρχουν κάποιες σκέψεις ο παλαίμαχος μέσος να μονιμοποιηθεί στη θέση.

O Ρεμπρόφ δεν έχει ακόμη απορρίψει την ΑΕΚ, αλλά όσο δεν απαντά (ακόμη δεν έχει καν αποδεσμευτεί από τη Φερεντσβάρος) η υποψηφιότητα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κερδίζει πόντους και αυτή τη στιγμή ο Σέρβος είναι πρώτο φαβορί για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ντύθηκε» Ιμπραΐμοβιτς: Παίκτης στο Ιράν σκόραρε στο ίδιο ματς δυο τέρματα για... βραβείο Πούσκας!

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

TAGS: A.E.K.