Στενό μαρκάρισμα από την Μπράγκα για συνεργασία δέχεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, σύμφωνα με την Sportime.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αποτελεί τη μόνη περίπτωση που μένει σε εκκρεμότητα για την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, θεωρώντας ότι ήταν πολύ σημαντικός για την επιθετική λειτουργία του φετινού συνόλου. Ωστόσο η πρόταση που του έχει γίνει δεν είχε θετική απάντηση, καθώς ο παίκτης δεν δελεάζεται από την προοπτική παραμονής στα ελληνικά γήπεδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπράγκα έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτησή του, αφού τον καλύπτει αγωνιστικά (διεκδικεί δυνατά την πρόκρισή της στα προκριματικά του Champions League και έχει σίγουρη θέση στο Conference), αλλά και προσωπικά, καθώς θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

TAGS: A.E.K.