Συμβαίνει και στους καλύτερους... Ο Ντομαγκόι Βίντα έστειλε χθες άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ αρχίζοντας την... αντεπίθεση της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το απίστευτο είναι πως επρόκειτο για το πρώτο αυτογκόλ στην καριέρα του Κροάτη στόπερ! Ναι, καλά διαβάσατε, ο 35χρονος άσος σε 563 ματς σε συλλογικό επίπεδο και άλλα 105 με την εθνική Κροατίας, έχειπετύχει 52 γκολ αλλά δεν είχε σκοράρει ποτέ σε βάρος της ομάδας του.

Παρά το σπάνιο λάθος του ο κόσμος της ΑΕΚ τον αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του κι αυτός σήκωσε το χέρι για να τους ευχαριστήσει και ταυτόχρονα να απολογηθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ, καν'το ξανά, όπως το… 1977: Το θαύμα που κυνηγά με οδηγό το παρελθόν στη ρεβάνς με την Ράγιο Βαγεκάνο

Football Meets Data: Ελάχιστες οι πιθανότητες πρόκρισης για την ΑΕΚ

Ζήκος: «Η ΑΕΚ ή θα κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή ή θα αποκλειστεί οριακά»

Παλαθόν: «Δεν κάναμε τον τέλειο αγώνα, όμως τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή»

«Σκληρό μάθημα για την ΑΕΚ, πλήρωσε τα λάθη και την αστοχία»: Το σχόλιο Μαραθιανού μετά την ήττα της Ένωσης στο Βαγέκας

Ζίνι: «Ήταν πιο αποτελεσματική η Ράγιο

Σκούπα των γηπεδούχων στα πρώτα ματς, όλοι πήραν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στους «4» - Ούτε γκολ οι φιλοξενούμενοι!

Πέρεθ: «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στη Μαδρίτη

Νίκολιτς: «Να βρω τον λόγο που μας εγκατέλειψε η τύχη γιατί δεν αξίζαμε αυτό το σκορ - Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Μαρίν»

TAGS: A.E.K.