Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η ΑΕΚ Betsson, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 28χρονος φόργουορντ (ύψους 2,04 μέτρων) ταλαιπωρήθηκε σοβαρά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού σε αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ με τον Άρη, γεγονός που τον κράτησε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Από το 2021, ο Χαραλαμπόπουλος αγωνίζεται στο εξωτερικό, έχοντας περάσει από τις Βενέτσια, Φορτιτούντο Μπολόνια, Πέζαρο, Σάσαρι και Τουρκ Τέλεκομ. Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Λαυρίου, Ολυμπιακού και Ιωνικού Νίκαιας.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπείας του και εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του, εφόσον κριθεί έτοιμος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Συμφωνία με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ Τάσο Κουκ

Τρινκιέρι για Μυστακίδη: «Έχει τεράστιους πόρους, αλλά θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο»

Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»

Έτρεχαν με... 117 οι ερυθρόλευκοι: Τα highlights από την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λαρεντζάκης: «Έχουμε χάσει με κάθε τρόπο στα προηγούμενα Final 4, πιστεύω φέτος να έχουμε αίσιο τέλος»

Λυκογιάννης: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες - Είχαμε να παίξουμε 18 μέρες»

Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός με σούπερ Μιλουτίνοφ και Λαρεντζάκη!

Άρης Betsson: Πάνοπλος με ΑΕΚ

Ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ημίχρονο ο Ολυμπιακός και άγγιξε αυτό του Παναθηναϊκού

TAGS: A.E.K.