Έκαμψε την αντίσταση της ΡΕΑ με χρυσή σκόρερ την Βιολάρη η ΑΕΚ!

Στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στην Α' Εθνικής Γυναικών, η Ένωση πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 1-0, συνεχίζοντας το κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ (βρίσκεται στο -5 με παιχνίδι περισσότερο).

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και τελικά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71', όταν μετά από μια εκτέλεση κόρνερ, η Βιολάρη σούταρε στην κίνηση για να ανοίξει το σκορ και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της, ενώ η ΡΕΑ έμεινε 3η με 36 βαθμούς.





Νωρίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το διπλό με 3-1 στον Βόλο, παίρνοντας προβάδισμα στο 11' με γκολ της Μπατσέλα και κάνοντας το 0-2 με την Σπυριδωνίδου στο 33'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η ομάδα της Τρίπολης πήρε το τρίποντο, με το οποίο εξασφάλισε ότι θα παραμείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.