Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε από τη Θέλτα πως δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν και στην πατρίδα του «βουίζει» ο τόπος πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη βλέποντας με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας. Η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στον κιτρινόμαυρο πάγκο παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, αφού υπό την καθοδήγησή του ο 26χρονος άσος έκανε τις καλύτερες σεζόν του στην Κρουζ Αζούλ.

Ασφαλώς η υπόθεση απέχει ακόμη πολύ από το να τελεσφορήσει. Η Θέλτα (που τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Ιανουάριο) προτίθεται να τον πουλήσει και ασφαλώς δεν θα το κάνει με κάποιο μικρό ποσό. Η ΑΕΚ σε πρώτη φάση συζητά για δανεισμό, αλλά δεν αποκλείεται να μπει σε συζητήσεις ακόμη και για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αφού ο νέος προπονητής της θεωρεί πως ο Πινέδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για την ώρα ο ποδοσφαιριστής άρχισε προετοιμασία με την εθνική Μεξικού για τα προσεχή παιχνίδια του.

Η… διεκδίκηση του Μεξικανού είναι ανεξάρτητη από την υπόθεση του Πέτρου Μάνταλου, παρότι αγωνίζονται περίπου σε ίδιες θέσεις. Η παραμονή του αρχηγού της «Ένωσης» έγινε με την έγκριση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχοντας παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ θεωρεί πως ο 31χρονος μέσος μπορεί να εξυπηρετήσει το πλάνο του. Και παρότι ο Μάνταλος θα συνεχίσει στην ομάδα με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι δεδομένο πως αν ο νέος προπονητής δεν τον υπολόγιζε κάτι τέτοιο δεν θα είχε συμβεί. Μένει να φανεί σε ποια θέση και ποιον ρόλο προορίζει τον Έλληνα διεθνή ο Αλμέιδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.