Μεγάλους μπελάδες έβαλε στο κεφάλι της η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-3). Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, η «Ένωση» είδε τη διαφορά της από Πλατανιά και Ξάνθη να μειώνεται στους δύο βαθμούς και να τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή της στα play offs.

Για τους «κιτρινόμαυρους» ιδιαίτερα κρίσιμος είναι ο αγώνας της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Χανιά (19:30), ενώ στις εναπομείνασες αγωνιστικές έχει μόνο ένα ματς στο ΟΑΚΑ (9/4) και δύο εκτός έδρας, με Λεβαδειακό (23/4) και ΠΑΣ Γιάννινα (30/4).

Μεγαλύτερη απειλή για την «Ένωση» φαντάζει η Ξάνθη, καθώς έχει πιο εύκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας Παναιτωλικό (5/4) και Βέροια (30/4) στα Πηγάδια και Αστέρα Τρίπολης (9/4) και Λάρισα (23/4) εκτός έδρας. Ο Πλατανιάς φαίνεται πως έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα των τριών διεκδικητών, αφού μετά την ΑΕΚ παίζει με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (9/4), ΠΑΟΚ στα Χανιά (23/4) και Ατρόμητο στο Περιστέρι (30/4).

Πονοκέφαλος για τις κάρτες

Συν τοις άλλοις, ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίζεται για τις τιμωρίες βασικών παικτών. Ο Αντρέ Σιμόες συμπλήρωσε χθες επτά κάρτες και θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας, ενώ τέσσερις έφτασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και θα απουσιάσει από ένα ματς. Πάντως είναι απίθανο να επιλεγούν να απουσιάσουν από το κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά την Πέμπτη. Από το ματς αυτό θα λείψει ο Ντίντακ λόγω καρτών, αλλά εξέτισε και επιστρέφει ο Κολοβέτσιος. Στο όριο των έξι καρτών είναι ο Μάνταλος και των τριών οι Αϊντάρεβιτς, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.