Ο Γιάννης Αρβανίτης, πρώην προπονητής της ΑΕΚ στο χάντμπολ, προχώρησε σε δημόσια ανάρτηση με την οποία στρέφεται κατά του κ. Αλεξίου, κατηγορώντας τον για ανεξόφλητες οφειλές προς τον ίδιο αλλά και προς άλλους ανθρώπους του τμήματος.

Ο Αρβανίτης αναφέρει ότι παρέμεινε σιωπηλός για μεγάλο διάστημα, όμως αποφάσισε να τοποθετηθεί μετά τη συνέντευξη του κ. Αλεξίου, στην οποία έγινε λόγος για χρέη προς το βόλεϊ και για τελεσίδικες αποφάσεις. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι ο ίδιος έχει επίσης τελεσίδικη απαίτηση από την ΠΑΕΚ, πενταψήφιου ποσού, η οποία με τους τόκους -τους οποίους, όπως σημειώνει, ο κ. Αλεξίου θεωρεί υπερβολικούς- έχει πλέον φτάσει σε εξαψήφιο νούμερο.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι είχε εργαστεί εθελοντικά για έναν χρόνο στα «πέτρινα» χρόνια του τμήματος, είχε προχωρήσει σε διακανονισμό μέρους των οφειλών, ενώ -όπως αναφέρει- είχε συμφωνηθεί να καλύπτει γεύματα αθλητών στο κατάστημά του, υπηρεσία για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ, χωρίς ωστόσο να τη διεκδικεί. Αντίθετα, ζητά μόνο τα δεδουλευμένα του.

Ο Αρβανίτης σημειώνει ότι δεν είναι ο μόνος που έχει οικονομικές απαιτήσεις από την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για προπονητές και αθλητές που βρίσκονται στην ίδια θέση. Κλείνοντας, εξηγεί ότι επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια «στο μόνο σημείο που φαίνεται να ενοχλεί» τον κ. Αλεξίου, υπογράφοντας με το ονοματεπώνυμό του.

Η ανάρτησή του:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.